Dokteronline beoordelingen: is het betrouwbaar? Lees voor het kopen!

Dokteronline.com is een online apotheek die het bestellen en leveren in Frankrijk van geneesmiddelen mogelijk maakt, zelfs medicijnen die een recept vereisen onder de verantwoordelijkheid van hun gekwalificeerde artsen.

Deze website is essentieel in het landschap van online apotheken omdat het ook een medisch consult en medicijnen biedt, allemaal online zonder zelfs maar van huis te hoeven gaan.

Dokteronline.com: ervaringen, beoordelingen over de online apotheek

Kunnen we dit medische kantoor vertrouwen? Hier is alles wat er te weten valt over Dokteronline Online Pharmacy.

Dokteronline, wat is er?

Dokteronline is een website met 3 online gezondheidsdiensten op hetzelfde platform:

  • medisch consult,
  • het voorschrijven van medicijnen,
  • thuisbezorging van geneesmiddelen.

De website is goedgekeurd door de Europese Unie om medicijnen te verkopen, zelfs medicijnen waarvoor een recept nodig is.

De bekendste merken en medicijnen beschikbaar op Dokteronline in Nederland

Inderdaad, deze Britse online apotheek is geregistreerd bij de British General Pharmaceutical Council, zoals snel kan worden gelezen door hun FAQ-sectie te raadplegen.

Vanaf de startpagina wordt alles gedaan om de gebruiker gerust te stellen over de ernst van Dokteronline, waarin wordt uitgelegd dat de verkoop van “geneesmiddelen online veilig” is. Merk ook op rechtsboven op de site het logo dat de wettigheid ervan bevestigt.

Dokteronline werkt op een zoekmachine waarin u een ziekte opmerkt of de naam van een medicijn dat u zoekt. Afhankelijk van de vraag worden resultaten weergegeven en kies je eenvoudig het medicijn dat het best bij zijn kwalen past.

Dokteronline onderscheidt zich door naast de online verkoop van geneesmiddelen ook een medische consultatie aan te bieden. Dit vereist een snelle vragenlijst om in te vullen wanneer het medicijn is gekozen. Het wordt vervolgens voorgelegd aan een arts die de aankoop autoriseert of niet, afhankelijk van de antwoorden van de patiënt.

Hoe u uw gezondheidsbehandelingen online kunt kopen in 4 stappen

Als het consult leidt tot een recept van het betreffende geneesmiddel, wordt de behandeling binnen 24 uur verzonden en ontvangen.

De vertrouwensratings van Dokteronline

Het belangrijkste doel van deze online apotheek die ook recepten levert, is om de gebruiker zo veel mogelijk gerust te stellen over zijn ernst. De site heeft dus veel voorzieningen die op elke pagina worden gemarkeerd.

Officiële juridische logo’s

Dokteronline heeft de Europese goedkeuring om online medicijnen en zelfs parafarmaceutische producten te verkopen.

Dit is direct zichtbaar op alle pagina’s van de site dankzij het officiële logo dat zich aan de bovenkant van de pagina aan de rechterkant bevindt, maar ook aan het einde van deze laatste.

Door op de afbeelding te klikken, wordt de gebruiker naar de website van de British Pharmaceutical General Council gestuurd, zoals bepaald door de Europese wetgeving. Dit geeft aan dat Dokteronline.com geautoriseerd is om drugs te verkopen op het internet en dat dit geen vervalsingen of vervalsingen zijn.

Veilige bestellingen met behulp van betrouwbare betalingspartners op Dokteronline

Bovendien kunt u aan het einde van elke pagina van de site ook het logo van de British National Pharmaceutical Association zien waarvan de site deel uitmaakt. Het lijdt geen twijfel dat de site legaal is.

Verplichte contactgegevens aanwezig

Europese standaarden vereisen ook dat online apotheken op hun site bepaalde belangrijke informatie presenteren zoals:

  • adres,
  • de post,
  • het telefoonnummer,
  • het btw-nummer.

Al deze informatie is aanwezig op Dokteronline.com en is te vinden aan de voet van elke pagina van de site.

Gecertificeerde artsen

De artsen die voor de Dokteronline-site werken, zijn allemaal geregistreerd en geregistreerd bij de British General Pharmaceutical Council, het equivalent van de Franse orde van apothekers.

Ze zijn allemaal gekwalificeerd om advies te geven en om een ​​recept te valideren op basis van de gezondheidstoestand van de patiënt.

Deze artsen valideren elke bestelling die op de site wordt geplaatst. Als de gezondheidstoestand de patiënt niet toestaat een bepaald medicijn te nemen, wordt de aankoop geblokkeerd en daarom ontvangt de patiënt het product niet dat schadelijk zou kunnen zijn.

Alle bestellingen worden goed gecontroleerd door professionals, zodat alle behandelingen het meest veilig en geschikt zijn.

Samenwerking met erkende laboratoria

Dokteronline.com verkoopt op zijn site alleen merkgeneesmiddelen die zijn vervaardigd door erkende laboratoria.

Vanaf de startpagina kunnen we veel partnerschappen met Roche, McNeil of Pfizer-laboratoria zien om er maar een paar te noemen.

Dit alles om patiënten gerust te stellen die echte medicijnen zullen krijgen en geen defecte of gevaarlijke vervalsingen.

Opmerkingen en geverifieerde beoordelingen

Alle opmerkingen en opmerkingen op de site zijn waar. Ze zijn gecontroleerd door een onafhankelijke Trust Pilot, die de mening van echte klanten verzamelt. De rating van Dokteronline is ook erg goed op deze site omdat het 9/10 is.

Recensies en ervaringen na het kopen op Dokteronline: prijs, recept, levering

Over het algemeen zijn alle gebruikers van de site blij met de service, de snelheid van levering en de kwaliteit van de medicijnen. Je hoeft alleen de uitstekende beoordelingen te zien, evenals de opmerkingen die ze na hun bestelling hebben achtergelaten.

Gegevens en beveiligde betalingen

De gegevens die door patiënten op de website worden ingevoerd, zijn allemaal gecodeerd voor maximale veiligheid. Ze worden niet gedeeld of verkocht door Dokteronline.com, wat patiënten de grootste gemoedsrust geeft.

De voordelen van Dokteronline

De eigenaardigheid van deze Britse online apotheek is dat het een medische dienst biedt die compleet en veilig is.

Op hetzelfde platform is het mogelijk om een ​​arts te raadplegen, een recept te verkrijgen en zijn medicijnen te kopen, wat een echte besparing van tijd en geld betekent.

Inderdaad, het is niet nodig om het huis te verlaten en een arts te raadplegen, want binnen enkele minuten krijgt u een consult via een vragenformulier dat vervolgens door de arts is onderzocht.

Artsen zijn online beschikbaar van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het is zelfs mogelijk om rechtstreeks met hen op de site te chatten of een bericht te schrijven op het moment van de medische vragenlijst om hen te informeren over een specifiek probleem dat al dan niet in strijd is met het innemen van medicatie.

De professionals die voor de site werken hebben allemaal een licentie en zijn geregistreerd bij het British College of Pharmacists, dus er is geen reden om te twijfelen aan hun vaardigheden of hun diagnose.

Als artsen zijn ze niet aanwezig om drugs te verkopen, maar om indien nodig medische behandeling aan de patiënt aan te bieden.

Vervolgens kan de volgorde van het product worden bepaald en wordt het binnen 24 uur gratis naar de patiënt gestuurd, zodat hij zo snel mogelijk kan beginnen te genezen.

Hoe te bestellen bij Dokteronline?

Het bestellen van Dokteronline wijkt enigszins af van dat van andere online apotheken.

Inderdaad, de website heeft geen tabbladen met categorieën van kwalen of medicijnen, maar alleen een zoekmachine waarin de gebruiker wordt uitgenodigd om zijn verzoek in te voeren. Dit laatste kan de naam zijn van een medicijn of van een ziekte.

Alle ziekten vinden geen antwoord op deze site. Inderdaad, ondanks de 74 ziekten die op het platform worden behandeld en de 261 geneesmiddelen die worden verkocht, zijn er enkele eenvoudige vragen die bijvoorbeeld niet als “verkoudheden” eindigen.

Wanneer het verzoek succesvol is, krijgen we een lijst met geneesmiddelen die zijn aangepast aan de behoeften van de ziekte.

Selecteer er gewoon een en lees de instructies om te zien of deze overeenkomen met de pathologie die de gebruiker lijdt. In geval van een fout, geen zorgen want de volgende stap is de medische raadpleging.

Koop online zonder problemen dankzij de SSL op de officiële website

Dit is in de vorm van een vorm van minstens 16 vragen die wordt aangepast aan de antwoorden van de patiënt. Nadat het formulier is ingevuld, wordt het vertrouwelijk doorgestuurd naar een arts die vervolgens beoordeelt of de patiënt behandeling nodig heeft.

Als de behandeling wordt gevalideerd, wordt het medicijn vervolgens binnen 24 uur gratis geleverd door het volgen van de verpakking bij de patiënt thuis. Merk echter op dat de medicijnen niet worden vergoed door de sociale zekerheid.

Wijze van betaling en levering

Betalingsmethoden zijn divers op Dokteronline.com. Inderdaad, ze kunnen worden gemaakt met een creditcard (Visa, Maestro, MasterCard) of bij aflevering. Dit genereert echter een extra kost van minder dan twintig euro en de levering wordt verzorgd door UPS.

De bezorging wordt binnen 24 uur thuis gedaan met een trackingaantal pakketten. Het is ook mogelijk om binnen 24 tot 48 uur in een relais Kiala of UPS Access Point te worden geleverd, ook gratis.

Onze mening over Dokteronline: veiligheid en betrouwbaarheid!

De geaccrediteerde apotheek Dokteronline biedt een efficiënte en snelle online service. Hun slogan kondigt de kleur direct aan door een punt van eer te zetten op het vertrouwen van “patiënten”:

Uw medicijnen online en veilig!

Om hun claims te verifiëren en te valideren, hebben we de site getest om onze eigen mening te vormen. Als de beveiligingskant wordt goedgekeurd, het feit dat dit inderdaad een goedgekeurde online apotheek is, kunnen we gerustgesteld zijn over de conformiteit van de verkochte geneesmiddelen. Voor volledige goedkeuring van de service, moeten we de effectiviteit en snelheid van Dokteronline testen bij het verwerken van een bestelling, dus kochten we een acne crème, Differin.

Trustpilot beoordelingen: hoe klanten beoordelen Dokteronline.com in Nederland

We reageerden op de medische vorm die automatisch werd geaccepteerd. We realiseren ons dat, afhankelijk van de antwoorden en medicijnen, sommige acceptaties automatisch zijn.

Inderdaad hebben we toen enkele antwoorden veranderd, zoals het feit dat we al een medische behandeling volgden en het veld invulden, om op te merken dat de validatie er iets langer was en een paar minuten duurde.

Het is daarom belangrijk om volledig eerlijk te zijn bij het beantwoorden van de vragenlijst, omdat het gaat om uw gezondheid.

Aarzel niet om de artsen te informeren over de allergieën die u heeft of de behandelingen die u volgt, zelfs als ze alleen punctueel zijn, om het beste advies te krijgen.

We konden vervolgens probleemloos betalen en we ontvingen onze bestelling de volgende dag.

Houd er rekening mee dat bestellingen die na 17.00 uur worden geplaatst, de volgende dag door de site worden verzonden. Het is daarom noodzakelijk om minstens een vertraging van de ontvangst van 48 uur na de bestelling te tellen.

Kortom, de Dokteronline-website is een zeer serieuze online apotheek die perfect voldoet aan de Europese wetgeving met betrekking tot de verkoop van medicijnen.

Vanuit het oogpunt van vertrouwen en veiligheid is Dokteronline perfect in orde en zeer serieus. Orders voor medicatie kunnen met uw ogen gesloten worden uitgevoerd, zolang u maar eerlijk bent met de erkende artsen van de site.

Onze partner Dokteronline.com biedt een efficiënte en snelle online gezondheidsdienst. Het is een vertrouwde in het Verenigd Koninkrijk gevestigde apotheek die is geregistreerd bij de British Pharmaceutical General Council met wettelijke accreditaties: verificatie en bron van informatie.